Mac Audio – Hangos! Modern! Meglepően tiszta hang! A MacAudio termékek élménnyé varázsolják a hifit. Akár otthon a nappaliban a szabadban, akár úton az autóban – a legmodernebb és leginnovatívabb alkatrészekkel látjuk el készülékeinket az abszolút erőteljes hangzás érdekében!



Az autóhifi 1980-óta a szenvedélyünk, és ez képezi az alapját MacAudio mérnökeink buzgóságának, megszállottságának, hatalmas tudásának és féktelen lelkesedésének, ismételten elősegítve a fejlődés új szakaszait, és olykor forradalmi szintű csúcshangzást!


Hangos. Erős. Dinamikus. Elegáns. - Ez a MacAudio!


Versenytársaink is azt szeretnék, hogy alkatrészeikkel erőteljes, éles hangzást érjenek el. De a legtöbbször ez nem sikerül nekik és már alacsony hangerő mellett sem tudnak tökéletes hangot előállítani. A MacAudio más. Hangosabb. Őszintébb. Közvetlenebb. Aki többet akar, hallgasson MacAudio termékeket! Nagy jelentőséget tulajdonítunk termékeink megbízhatóságának is. Mérnökeink minden terméket a legapróbb részletekig ellenőriznek. Csak így tudjuk garantálni termékeink rendkívül nagy teherbírását és stabilitását. Ezt nyújtja a több, mint 40 év tapasztalatunk.


Az Überkraft 3800 mélynyomótól kezdve, amelyek egészen a szubszonikus tartományokig érnek el nyers erővel és határtalan teljesítménnyel, az olyan legendás, nagy sikerű hangszórórendszereken át, mint az Überkraft 2.16, vagy a Titanium Pro autóerősítők, a PrivatEar hordozható fejhallgató és Bluetooth hangszóró mind megmutatja a minőséget, a teljesítményt és a legújabb technológiákat.


De mitől olyan sikeres a Mac Audio? Az első osztályú a hozzávalók összessége! A piac iránti érzék, a lehető legjobb modulok, valamint a megmunkálás és a kidolgozás tekintetében a legnagyobb odafigyelés ideális előfeltételei az általunk képviselt sikeres, innovatív és kivételes termékeknek. Ez természetesen magában foglalja a teljes autós és audio szegmenst is, az erősítőtől a hangszórókig. 

 
A MacAudio mérnökeinek semmi sem jelent túl nagy gondot annak érdekében, hogy mindenkor a legmagasabb színvonalat biztosítsák. Az állandó anyagterhelés-tesztelés és a lézeres tökéletesítő technológiák folyamatosan kiváló termékminőséget biztosítanak. Filozófiánk elengedhetetlen része a vásárló legmagasabb igényeinek kielégítése.

macAudio - Érezd a zenét!

Újdonságok

Ajánlataink