Indulhat a buli?

A német Mac Audio márka több, mint 35 évvel ezelőtt lépett piacra az autóhifi termékek területén, ahol rövid időn belül hatalmas sikert ért el. Az idei évben pedig már a szobai hifik közé is bemerészkedett a márka két mini hifi-jével, de úgy lászik ez csak a kezdet volt!

Tovább olvasom!

MacAudio Mini Hifi rendszerek

A macAudio 1980 óta gyárt minőségi autóhifi termékeket. A folyamatos fejlesztés, a technikai újitások már kezdetektől jellemzik a patináns német céget. Termékkinálatában számos olyan terméket találunk melyeket a nemzetközi sajtó is elismert. Több termékét az év készülékének választották az elmúlt években.

Tovább olvasom!

Újabb Mac multimédia!

A múlt év egyik legnagyobb meglepetése az volt, hogy a Mac Audio a hangszórók, erősítők után teljesen új területre lépett be! Megalkotta ugyanis az első mutlmédia készülék családját, a MAC410 / MAC420 készülékeket! De ezzel korán sincs vége a dalnak, hisz már itt az új kistestvér, a MAC310!

Tovább olvasom!

Tűzről pattant erősítő

A Mac Audio kínálatában az APM Fire széria már ismerősen csenghet mindenki számára, hisz ez a sorozat egy olyan hangszóró kínálatot takar, melynek membránjai tűzes-vörös színben pompáznak. Az új évben pedig úgy látszik megérkezett hozzá az erősítés is - szó szerint!

Tovább olvasom!

MAC AUDIO Multimédia

Ha a német Mac Audio márkát említi valaki, akkor rögtön eszébe jutnak a legendás sorozatok: az Absolute hangszórók, a látványos Spider széria, az igazi csúcs Maximus végfokok....De jó tudni, hogy a 35 éves márka életében volt egy idõszak, amikor autórádiókat is gyártott, melyek szintén rengeteg tesztet nyertek...és úgy tûnik, hogy ismét lesz Mac Audio fejegység a kínálatban!

Tovább olvasom!

Itt az új sztár!

Az utóbbi évek nagy durranása a Mac Audio hangszóró kínálatában a csúcskategóriás Star X széria volt, mely elképesztő dinamikát és a kristálytiszta hangzás ötvözetét nyújtotta gyönyörű csomagolásban. A másik pedig a elképesztően lapos Pro Flat sorozat, ami kialakításának köszönhetően így számos gyári helyre is beszerelhető! 

Tovább olvasom!